Karist on ilmunud lugu, kus ta avalikustab oma kaalukaotuse saladused ning räägib sellest, kuidas ta ei pidanud vormi saavutamiseks loobuma oma lemmiktoitudest. Intervjuus kirjeldab 25 kilogrammi alla võtnud mees, kuidas ta sattus 10 aastat tagasi krossirattaga õnnetusse, mis oleks teada peaaegu invaliidiks jätnud.

Varasemalt aktiivselt spordiga tegelenud Kari hakkas pärast õnnetust küll jõutrenni tegema, kuid kaal hakkas armutult tõusma. Vahepeal proovis ta ka dieete ja erinevaid treeninguid, kuid põlveoperatsiooni tõttu oli liikumine raskendatud ja kaalul tuli ette juba 110 kilogrammi.

Aasta tagasi võttis Kari end aga kokku ja liitus programmiga, mis teda õigele teele suunas. Ta seadis endale igapäevaselt eesmärgi kõndida 12 500 sammu ja juua kuus liitrit vett ning hakkas taas usinalt treenima. Ta jätkas oma lemmiktoitude söömisega, kuid jälgis kellaaegasid, millal ta neid endale lubas.

Men's Health ajakirja müüakse 59 riigis ning selle tiraaž on 2 miljoni eksemplari ringis. Iga kuu külastatakse selle veebiversiooni umbes 118 miljonit korda. Oma venna intervjuu üle on uhke ka Saara ise, kes jagas seda oma Instagrami jälgijatega.