David Lew, kunstnikunimega Hai Hammas, läheb muusemi ning Los Angelesi linna vastu kohtusse. Los Angeles Timesi kohaselt viskas muusem kunstniku tööd ära, kui neid muusemis 2018. aastal veel näha sai.

Taies, mis kandis nime Shayu De Yi Nian Lai See ehk haipunase paketi aasta, oli nähtav muuseumi sisehoovis. See kujutas 88 riidest kotti pesunööril rippumas. Sellega pidas Lew meeles hiinlastest immigrante, kes töötavas USA pesumajatööstuses.

Installatsiooni idee oli, et ajapikku muutuvad kõik kotid omanäoliseks. Mida kaume need väljas, tuule, vihma ja päikese käes ripuvad, seda enam nende värv tuhmub ning nende kvaliteet kannatab.

Muuseumi sõnul kukkusid näituse ajal 14 kotti 88st ise maha. LA Timesi käsutuses olevad kohtudokumendid näitavad, et linna koristusteenistus võttis maha ülejäänud kotid ning viskas minema. Seda vaid mõned päevad enne näituse lõppu.

Mitte keegi muuseumi töötajatest polnud kohal, kui Lew taies ära visati, sest neid ei olnud informeeritud, et see eemaldatakse.

Muuseumi esindaja leiab, et nemad ei teinud selles olukorras midagi valesti. Linna esindaja aga usub, et tegu oli vaid süütu veaga.

David Lew plaanis iga koti pärast näitust 88 dollariga ära müüa. Ta sõnas intervjuus, et taiese hävitamisest kuulmine oli tema jaoks ebameeldiv kogemus.