Uurides lasteteleseriaali "Mõmmi ja aabits" ühelt põhitegelaselt Mõmmi emalt ehk Katrin Karismalt, millisena jääb ta tuntud lastekirjanikku meenutama, vastab ta hetkegi mõtlemata: "Tegu oli väga intelligentse ja sooja inimesega. Tollal, kui me "Mõmmi ja aabitsat" tegime, oli ta vaatamata oma vanusele siiski väga leplik. Eks meie kui näitlejad olime ju noorusele kohaselt ikka väga särtsu täis."

Karisma tunnistab, et sageli ei olnud nad noorte näitlejatena kõige sellega nõus, mis Heljo kirja oli pannud: "Me tegime omi ettepanekuid, vahetevahel isegi käigu pealt muutsime mõnda asja. Heljo oli lõpuks alati peaaegu kõigega nõus, võttes üldjuhul meie muudatused vastu." Ta lisab, et Heljost õhkus palju toredust ja ta oli paindlik: "Ta astus meiega tollal ikka ühte sammu, mis oli tore."

Kui pärida, kas Karisma on ka hilisemas elus "Mõmmi ema" kostüümi selga pannud, lausub ta kindlalt: "Jaa, olen ikka. Eelmisel aastal etendasime "Mõmmi aabitsat". Seda oli küll veidi kärbitud, kuid sellegipoolest läks väga hästi. Lapsi oli palju ja ka vanemaid, kes tulid tõenäoliselt ka väikese nostalgia pärast. Algul taheti etendusi veel planeerida, aga eks ta raha või millegi muu taha lõpuks jäi."

Seda, millal Katrin Heljoga viimati kohtus, on tal keeruline öelda. "Täna hommikul, kui ma raadiost seda uudist kuulsin, jäin ma tõesti mõttesse, et millal võisin temaga viimati kohtuda. Meenus, et olime kuskil telesaates ja me rääkisime temaga mingisugusel teemal. Kui ausalt tunnistada, siis ega meil neid kohtumisi ülearu palju polnud," vastab Karisma.