Lauljanna valis pered välja artikli põhjal, mis kirjutati miljonitest Ameerika peredest, kes on koroonaviiruse tõttu ilma jäänud tööst ja muudest sissetulekutest, kirjutas TMZ.

Nii Nashville'is elav Nikki Cornwell kui Michiganis elav Shelbie Selewski sai Swiftilt 13 000 dollari suuruse annetuse nende GoFundMe leheküljele. Lisaks kirjutas Taylor neile ka julgustava kirja.

Ta kirjutas Nikkile: "Ma lugesin sinust Washington Postis ning mõtlesin, et sinust oli väga julge oma lugu jagada. Mul on väga kahju, mida sa oled sel aastal pidanud läbi elama ning tahtsin sulle saata selle kingi kui üks Nashville'i tüdruk teisele."

Shelbie'le kirjutas ta: "Ma saadan sulle selle kingi pärast sinust Washington Postis lugemist. Mitte keegi ei peaks tundma sellist stressi nagu on sinu õlgadele langenud. Loodan, et sinul ja sinu perel on imeline pühadeperiood."

Mõlemad naised on tänavu kannatanud majanduslikku ja tervist puudutavat kahju ning kui nad oma arveid ära ei maksa, siis võidakse nad kodudest välja heita.

Kahjuks on sarnases olukorras veel miljonid pered, kes ilma valitsuse poolse rahasüstita tunnevad end abituna. Loodetavasti käivitab Taylori tegu ahelreaktsiooni, et need, kes saavad aidata, aitavad.