Nüüd rääkis teemast avalikult ka suure sotsiaalmeedia jälgijaskonnaga Lori Loughlini tütar Olivia Jade, kes tunnistas, et elas oma mullis ning ei saanud arugi, et talle sai osaks valge privileeg, vahendas TMZ.

Olivia Jade osales saates "Red Table Talk", mida juhivad Will Smithi abikaasa Jada Pinkett, nende tütar Willow ning Willi ämm Adrienne Banfield-Jones. Intervjuu kõige olulisem osa oli se,e kui Olivia tunnistas, et ei saanud alguses arugi, et see, mida tema vanemad Lori Loughlin ja Mossimo Giannulli tegid, oli vale.

YouTube'i suunamudija tunnistas, et tal oli niivõrd häbi, et nimetas end lauda valge privileegi musternäiteks.

Olivia uskus, et see, mida tema vanemad tegid, et ta kooli sisse saaks, oli täiesti normaalne, sest kõik nendega sarnased pered tegid samamoodi. Seega oli üllatav, kui neil probleem tekkis.

Kuigi tüdruk kaitses oma vanemate kavatsusi ja ütles, et nad on head inimesed, siis taipas ta, et midagi on puudu, kui tema resümee avalikuks sai. Aga Olivia eitas, et teadis midagi Rick Singeri ebaseaduslikest tegevusest, sest usaldas teda kui professionaalset kooli sisseastumiste eest vastutajat.

Olivial ei ole oma vanemate vastu halbu tundeid, aga tal ei ole võimalik olnud neid pärast vanglase saatmist COVIDi piirangute tõttu külastada. Ta usub, et nii tema kui tema vanemad väärivad teist võimalust, et tõestada, et nad on head inimesed.

Olivia vanemad aitasid temal ja tema vanemal õel Isabellal sisse saada University of California, Los Angeles ülikooli, makstes selleks pool miljonit dollarit altkäemaksu. Lisaks sellele võltsiti Olivia resümeed, et jätta mulje nagu oleks tegu tugeva sõudjaga, kes soovib saada kohta kooli sõudemeeskonnas.

Lori teenis kohtueelse kokkuleppe tulemusel kaks ning Massimo viie kuu pikkuse vanglakaristuse. Lori peaks vangist välja saama jõulude paiku ning Olivia isa kevadel.