Stig Rästa sõnas, et tema ja Victor plaanivad oma tuuriga "Heliseb Väljadel" edasi minna, kuna suudavad tagada külaliste turvalisuse. Victor saabus paar päeva tagasi Eestisse ja peab nüüd karantiinis olema. Küll aga piiril tehtud COVID tehtud test oli negatiivne.

Stig sõnas, et kirikutes, kus nende kontserdid toimuvad, on palju ruumi, õhk liigub ja seal on jahe, siis nendes tingimustes saab esineda küll. Mõned kirikud mahutavad lausa 1500 inimest ja kui valitsus lubab pidada kontserte 400 külastajaga, siis ei pea 2+2 reegli pärast muretsema. "Me saame isegi hoida 2+4 vahe," kinnitas Stig.

"Seni, kuni meile ei öelda, et me teha ei tohi, siis me teeme," sõnas Stig Rästa. Küll aga ta lisas, et mõne kontserdi puhul selgub toimumine või ärajäämine päev või kaks varem.

Suheldes majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga sõnas Stig, et nad ka kaardistavad külastajad, kuna neid ei ole väga palju. Kui nad ka kannavad maske ning omavahel kontserdi ajal ei suhtle, siis tõstab see ohutuse taset veelgi.

Stigi ja Victori esimene kontsert toimub 19. detsembril Kaarli kirikus.