Mart Juure uus koer

Humorist Mart Juure ellu toob rõõmu uus neljajalgne sõber Rufus. "Koerake saabus Lätist ja on nüüd neli kuud ja üks nädal vana. Kui soovite temast rohkem teada, siis soovitan lugeda koerasõprade ajakirja Muki, kuhu Rufus just kandva intervjuu andis," muheleb Mart.

Eksminister asus kuduma

Anne Sulling

Mullu kevadel parlamendist lahkunud endine väliskaubandusminister Anne Sulling asutas luksuskudumite brändi Arctic Affair. Kudumite hinnad küünivad 250−350, kleitide hinnad aga 500 euroni.

"Olen kohutav külmavares! Alatasa on mul töistel kohtumistel nii Eestis kui kaugemal olnud probleem, mida selga panna. Soojad rõivad on justkui mõeldud eeskätt vaba aja veetmiseks, mitte aga esinduslikeks koosviibimisteks," rääkis Sulling. Nii jõudiski eksminister peente kudumistehnoloogiateni, mis kasutavad meriinovilla ja elastaani ehk kudumid on soojad ja hästiistuvad. Kuna hind on Eesti tarbija jaoks krõbe, võttis Sulling kohe sihiks rahvusvahelise turu.

Filmile Priimäest tõmmati pidurit

Linnar Priimägi

"Ettevaatust, "Mephistopheles"! Film, mille sisu on ETV jaoks sobimatu." Nii reklaamib dokumentalist Manfred Vainokivi oma uut linateost kultuuriloolasest Linnar Priimäest, mis jõudis kinoekraanile, ent mitte ETVsse. ETV hankejuht Katrin Rajasaare vaatas filmi ära ja kordab seda, mida ütles ka autorile: "Meie (ETV, ETV2) ei ole valmis seda eetrisse panema."

Julgust väärtustada eetrit tuleb austada.