"Seni, kuni meile ei öelda, et me teha ei tohi, siis me teeme," sõnas Stig Rästa. Küll aga ta lisas, et mõne kontserdi puhul selgub toimumine või ärajäämine päev või kaks varem.

Stig sõnas, et kirikutes, kus nende kontserdid toimuvad, on palju ruumi, õhk liigub ja seal on jahe, siis nendes tingimustes saab esineda küll. Mõned kirikud mahutavad lausa 1500 inimest ja kui valitsus lubab pidada kontserte 400 külastajaga, siis ei pea 2+2 reegli pärast muretsema. "Me saame isegi hoida 2+4 vahe," kinnitas Stig.

Koit Toome kinnitas Kroonikale, et tema, Uku Suviste ja Jaagup Tuisk jätkavad samuti oma tuuriga, püüdes külastajate turvalisuse tagada maskide, distantsi hoidmise ning käte desifitseerimisega.

"Kontserte ei ole kuhugi lükata," sõnas Koit Toome.

Peaminister Jüri Ratas avaldas kolmapäeval oma Facebookis, et täielikult tõmmatakse lukku Ida-Virumaa. "Sulgeme alates 12. detsembrist kolmeks nädalaks Ida-Virumaal kõik meelelahutusasutused ja peatame vaba aja tegevused, samuti avalikud üritused, kinod, teatrid, kontserdikohad, muuseumid ja näitusasutused, toitlustuskohad, spordiklubid, ujulad, spaad ja majutusteenuse pakkujad. Piirangud kehtivad nii sise- kui välitingimustes," oli avalduses kirjas.

Koidu, Uku ja Jaagupi kontserttuuri korraldaja Lauri Land julgutab kõiki kontserte kuulama tulema. "See kontserdituur kindlasti toimub. Ida-Virumaal meil kontserte polnudki plaanis, seega sealsed piirangud meid ei puuduta," ütles ta.

"Küll aga julgustaks inimesi tulema kontsertidele, kuna kõik kontserdikorraldajad jälgivad kõiki valitsuse poolt kehtestatud reegleid. Kirikud on väga suured ja neis saab piisavalt hajutatult kontserti nautida. Igas kontserdipaigas korraldajad tagavad ka käte desinfitseerimise ja maski soetamise võimaluse," lisas Land.