56-aastast psühhiaatrit häiris tugevalt see, kuidas Londonis karantiinireeglite pehmenemise järel tormasid inimesed kauplustesse ja poodisesse sisseoste tegema, et jõulud ikka pidulikud tuleksid.

"Ma ei suuda seda uskuda. Kas viirus on juba kadunud?" parastas Vera Ora oma Instagrami loos. Ta lisas sinna juurde foto kuulsast Regenti tänavast, mis oli laupäeval paksult rahvast täis.

Vera pahameel on mõistetav, kuid ta ehk kipub unustama, et tema enda tütar, 30-aastane Rita Ora rikkus lühikese aja jooksul kahel korral koroonaviiruse reegleid.

Rita reisis 21. novembril Egiptusesse, et seal viiekohalise summa eest anda erakontsert. Sealt naastes pidi ta jääma kaheks nädalaks isolatsiooni. Kuid selle asemel korraldas Rita suure sünnipäevapeo, millega rikkus samuti karantiinireegleid, kirjutas BBC.

Mail on Sunday vahendab, et Rita Ora esines legendaarses Kairo hotellis W Hotel. Publiku hulgas oli väidetavalt ka Egiptuse president Abdul Fattah al-Sisi, kuid see väide ei ole veel kinnitust saanud.

Rita Ora oli tema suunas esitatud kriitikaga nõus ning lubas esinemise eest saadud summa annetada heategevusele. Ta ütles avalikkusele tehtud avalduses, et nii tema kui tema reisiseltskond tegi testi ja kõik olid enne ja pärast reisi negatiivsed.