"Eks ta ikka siit ja sealt midagi kuuleb. Nüüd ta on vanuses, kus tuleb mulle ütlema mingi asja kohta: "ära seda räägi". Vahel on tulnud see ringiga temani. Mõni kasvataja on kuulnud, mida me räägime, ja siis küsib mu tütre käest heas usus mingisuguseid asju, aga tema häbeneb," rääkis Maris.

Paljudele pole võõras, et Sky Plusi hommikuprogramm satub aeg-ajalt skandaalidesse, kui nende saatejuhid midagi vastuolulist ütlevad. Kõige "parem" on selles Alari Kivisaar, kes ainuüksi sel aastal ütles halvasti Sandra Vabarna soengu kohta ning, mis kõige suurem, kasutas mõne jaoks solvavaid väljendeid, rääkides George Floydist. Viimase juhtumiga seotud vastukaja tulemusena pöördus Kivisaar oma õiguste kaitseks kohtusse.

Kuid ka Maris Järva on teravate ütlustega silma paistnud. Ta kirjeldas suvist Aivar Mäe skandaali kui "naljakat lugemist". Sky Plus hommikuprogrammis arutasid saatejuhid Maris Järva ja Kristjan Hirmo Eestis toimunud suuremaid skandaale ja uudiseid. Ühe teemana arutati lühidalt Laagna teel õnnetult lõppenud autoavariid, mis oli mõlema jaoks traagiline sündmus.

"Siia otsa aga järgmine suur skandaal, mis on Eesti Vabariiki tabanud …. et jätkame vähe rõõmsamal toonil, kui me kõrvutame neid kahte asja," tutvustas Maris Järva Aivar Mäe ahistamisskandaali.

"Kuidas sa saad skandaali kohta öelda rõõmsam toon?" päris Hirmo.

"Minu meelest on see … ma ei tea noh, lõbus lugemine oli minu jaoks. Sind ei pannud see natuke muigama?," ütles Järva.

"Kelle jaoks lõbus, kelle jaoks tõsine teema," ütles Hirmo ja täpsustas siis, et nad räägivad ikkagi Aivar Mäest.

"Tuleb välja, et ta on selline lõbus sell," leiab Järva.

Kroonika pöördus täpsemate kommentaaride saamiseks Maris Järva poole. "Eelnevalt rääkisime Laagna tee topeltmõrvast. Osad episoodid Mäe loos tundusid lihtsalt nii jaburad (näiteks tasakaalu kaotamine), et selle kohta võib öelda küll naljakas. Ahistamine ei ole naljakas," sõnas Järva.