Näitlejanna viimase viie aasta ainukesed filmirollid on olnud Marveli superkangelasfilmides, kus mängis Tony Starki (Robert Downey Jr) kallimat Pepper Pottsi, vahendas BBC.

Ta tunnistas, et kaotas tee 1999. aastal pärast Oscari võitmist, mille tulemusena osa tähesärast tuhmus ning avalikku kriitikat sai liiga palju. See ning väga karm boss Harvey Weinstein panid teda kahtlema, kas see on üldse see, mida ta teha tahab.

Ta mängis viimati peaosa 2015. aasta filmis "Mortdecai", koos Johnny Deppiga. Pärast seda on teda näha saanud vaid kahes "Tasujate" filmis "Igavikuline sõda" ja "Lõppmäng" ning "Ämblikmees: Kojutulek".

Paltrow on kaasa teinud ka kahes Netflixi saates "The Politician" ning "The Goop Lab", millest viimane räägib tema vastuolulisest elustiilibrändist, ning ka ühes Dubai turismireklaamis.

"Ma arvan, et kui sa tabad märki 26-aastaselt ning ei armasta näitlemist nii palju kui alguses arvasid ... ma ei arvanud, et see töö ei ole seda väärt, aga ma ei teadnud, kes ma olema pean, mille poole püüdlema," ütles Gwyneth Paltrow Sirius XM raadiointervjuus.

"Ma ei teadvustanud seda alguses. Osa tähasärast tuhmus, kui olin pidevalt meedia tähelepanu all, olles laps, kelle iga lahkuminek jõuab meediasse, saada kriitikat kõige eest, mida ütled, teed ja kannad," lisas ta.

Näitlejanna tõi ka välja, et pidev reisimine oli tüütu. Ta näeb end pigem kodukanana, kes suhtleb pidevalt sõprade ja perega. "Raske oli juuri maha panna, kui pead üksinda Budapesti hotellis kuus nädalat elama," ütles ta.

Kui see kõik kokku panna, siis hakkas Paltrow tõepoolest ühel hetkel mõtlema, kas see ikka on see, mida ta teha soovib.

Gwyneth Paltrow avaldas 2017. aastal, et pärast filmis "Emma" rolli saamist kutsus Weinstein ta enda hotellituppa, pani talle käed külge ning tahtis massaaži saada. Kui Paltrow sellest hiljem oma kallimale Brad Pittile rääkis, tormas noor näitleja produtsendile kallale.

Harvey Weinstein kannab praegu vägistamise ja seksuaalse rünnaku eest 23 aasta pikkust vanglakaristust.