Ivo Linna Robert Linna, Supernova "Ma olen siin"

No näed - tundub, et Eesti Laul ei saa ka seekord ilma Iffita. Ja paistab, et ega Eesti muusika raudvara uutest väljakutsetest ka ära ei ütle. Ei pea ju 72-aastaselt sokki kuduma või midagi, tuleb elada ja tundub, et Ivo saab sellega ideaalselt hakkama.

Aga loost niipalju, et kindlasti on singel mõtlemapanevam ja ballaadilikum võrreldes 2017. aastal esitatud "Suure loteriiga". Kas ka taolise hitipotentsiaaliga? Pigem ei usu. Aga päästerõngaks võib olla üldsegi miski muu: nimelt lööb avalikkuse silme all lõkkele isa-poja armastus. Robertit ja Ivot iga päev ju laval ei näe. Vast ainuüksi see vaatepilt muudab mõnel meele härdaks ja hinge hellaks. Singel ise on ju täitsa tore, selline mida võiks kuulata nii Elmarist kui Star FM-ist: sobitub pea igasse auku. Eurovisioonile edasi pääsemist ei ennusta, kuid mine tea - häid juhuseid leidub pea iga nurga peal.

Loe pikemalt, mida arvab Kroonika ka osalistest nagu Jüri Pootsmann, Helen, Hans Nayna, Rahel, Redel, Uku Suviste, Sissi, Wiiralt, Koit Toome, Andrei Zevakin, Tuuli Rand.