The Sun kajastab, et Morgan käis oma naise Celia Waldeniga Londoni ööelu nautimas. Baarist lahkudes istuti taksosse - Morganist tehti pilt, kus näha, et erinevalt oma naisest tema maski ei kanna.

Loomulikult ilmus foto peagi kõmuportaalides ning Morgan pidi kuidagi tausta selgitama. Ta kirjutas sellest Twitteris. "Rikkusin reegleid paariks sekundiks, kui unustasin enne taksosse istumist maski ette panna," märkis ta. "Õnneks tuli see mul kohe meelde ja panin maski ette. Maskid aitavad elusid päästa, mistõttu on oluline neid kanda."

Ta lisas, et ei otsinud vabandusi, vaid selgitas olukorda. "Olen süüdi. Paariks sekundiks olin koroonaidioot ja väärin kogu seda Twitteri põrgut, mis mulle nüüd kaela langeb," viitas ta sellele, et sotsiaalmeedias tema kohta nüüd palju negatiivset öeldakse.

Briti valitsuse korralduse kohaselt on taksos maski kandmine kohustuslik. Selle eiramisel võib järgneda trahv.

Praegune skandaal on Morgani jaoks eriti mõru pill, kuna siiani oli tema just üks esindusnägu valitsuse tegevusetuse kritiseerimisel - ta on nõudnud rangemaid reegleid.

Mõni aeg tagasi tähistas laulja ja näitleja Rita Ora 30. sünnipäeva suure peoga Notting Hilli restoranis. Ka siis asus Morgan kritiseerijate ridadesse. Ora vabandas, ent Morgani meelest oli see mõttetu.

""Mul on sügavalt kahju". Millest? Sul ei ole kahju, sul on kahju, et sa vahele jäid. Sellest on sul sügavalt kahju. Kui sa poleks vahele jäänud, kas sa siis teeksid avalduse, kus ütleksid, et "ma alles nüüd taipasin, et see, mida ma tegin, oli vale ja mul on sügavalt kahju"?" arutles ta.