Kuningliku pere ekspert Howard Hodgson rääkis Expressile, et Meghan soovis väga oma karjääri edendada. Hollywoodi mõttes oli ta enne Harryga kohtumist siiski teisejärguline näitleja. "Siis aga leidis ta printsi, kellega abiellus. Ta oli nõus olema riigis, kus ta reaalselt ei tahtnud olla, nii kaua, kui oli vaja," märkis ta.

Ta jätkas, et siis tehti lühike reis Kanadasse, misjärel mindi tagasi täpselt sinna, kuhu Meghan tahtis algusest peale ehk Los Angelesse. "Harryt veetakse lihtsalt kaasas. Kui ta pole ettevaatlik, võib teda oodata sama kurb elu, kui seda oli Windsori hertsogil". Ta peab silmas Edward VIII, kes ise troonist loobus, kuna abiellus Wallis Simpsoniga, kes nn õukonnareeglite kohaselt polnud sobiv. Kuninglik perekond ei aktsepteerinud Wallist kunagi ega võtnud teda vastu. Hertsog suri 28. mail 1972 Pariisis kõrivähki ja ta maeti Inglismaale.

Hodgson pole sugugi ainuke, kes viitab, et Meghan langetab selles perekonnas kõik otsused. Ajakirjanik Dadid Jones intervjueeris inimesi, kes Meghanit tunnevad. Nemadki rääkisid, et kõik toimub Meghani initsiatiivil. Harry oli küll varasemalt viidanud, et pole kuningliku eluga rahul, ent otsustava tõuke andis ikka abikaasa.

Üks Meghani tuttav märkis: "Temaga on alati nii, et kõik tema tahtmise järgi. Ta on alati suhetes keskpunkt."