Burger Kingi jaoks läks avamine edukalt, sest uue restorani avapäevale kogunes nii palju rahvast, et järjekord lookles söögikohast välja. Sotsiaalmeedias hakkasid fotod ja videod avamiselt kiiresti levima ning rahva viga oli suunatud just suunamudijate poole. Kõige suurema vihalaviini alla jäid lauljatar Igle Bernotaitytė ja täiskohaga suunamudija Karolina Meschino.

347 000 jälgijaga Meschino avalikustas, et olukord on läinud nii kaugele, et ta saab tapmisähvardusi. "Ma kahetsen, et ma restoranis kohapeal käisin, aga ma usun, et ma ei vääri nutta terve päev läbi, sest inimesed loodavad, et ma teeksin enesetapu või jääksin haigeks," kirjutas Meschino.

Kuid lauljatar Bernotaityte on võtnud täiesti teistsuguse hoiaku ning pole avalikult vabandanud. Tema kontolt on küll kadunud postitus, kus ta selgesõnaliselt oma 164 000 jälgijat Burger Kingi kohapeale kutsub.

Burger Kingi frantsiisi omanik Balti riikides on Tallink Grupp, kelle esindaja ütles Leedu Delfile, et nende palgatud suunamudijatele anti teine eesmärk, kui see, et inimesi restorani kohapeale kutsuda. "Me ütlesime neile selgesõnaliselt, et ärge kutsuge inimesi kohapeale, vaid reklaamige võimalust koju tellida," ütles kommunikatsioonijuht Katri Link.

Leedus on hetkel viiruse levik täielikult käest ära läinud ning viimase nädala jooksul on iga päev lisandunud üle 3000 koroonapositiivse.