Kui Geri Halliwell sai homofoobselt terroristilt David Copelandilt tapmisähvarduse, siis sekkus asjade käiku politsei. Copeland, kes mõisteti 2000. aastal eluks ajaks vangi, lubas briti muusikaauhindade ajal Geri ära tappa, kuna oli geidega sõber.

Lauljanna sõnas: "See oli enne minu esimest sooloesinemist, kui ta mulle tapmisähvarduse saatis. Ta lubas mind tulistada, vihkas, et ma geidega koos aega veetsin ning olin George Michaeli sõber. Ma saatsin ta pikalt."

Scotland Yard sekkus sündmuste käiku ning politsei läks Geri koju teda isiklikult hoiatama. "Nad ütlesid, et nad peavad mulle andma võimaluse ise otsustada, aga nad soovitasid mul mitte esineda. Aga ma vabandasin ja ütlesin, et ei lase end nii kiusata. Meid hinnatakse meie tegude ja mitte sõnade eest ning ma alati toetan oma sõpru," rääkis Geri.

Vaatamata ähvardusele pakkus Geri Earls Courti messikeskuses meeldejääva kontserdi, esitades laulu "Bag It Up". Lauljanna esinemisel hoidis silma peal ka politsei ning turvameeskond.

48-aastane Geri Halliwelli oli teatavasti suur sõber George Michaeliga. Geri nimetas isegi oma poja Montague George'i kuulsa laulja järgi. Endine Whami ninamees, kes suri jõulude ajal neli aastat tagasi, toetas Gerit, kui viimane 1998. aastal Spice Girlsist lahkus.

David Copelandile määrati 2000. aastal kuue eluaegse pikkune karistus kolme mõrva ning kolme plahvatuse korraldamise eest Londonis. 13 päeva jooksul aprillis 1999 organiseeris ta kolm plahvatust Brixtonist, Brick Lane'il ning Sohos. Viimane pomm, mis sisaldas 1500 naela, tappis 27-aastase lapseootel Andrea Dykesi, ning sõbrad John Lighti ja Nik Moore'i. Plahvatus toimus tuntud geipubis "Admiral Duncan".