Ooperilaulja Elina Nechayeva esineb Pühadeturnee 2020 raames mitmes Eestimaa paigas. Jõulutuuridega jätkavad Koit Toome, Uku Suviste ja Jaagup Tuisk ning Stig Rästa ja Victor Crone. Samas loobusid esinemast Terminaator ja Shanon.

Elina tuuri korraldaja Janek Reimal sõnas, et tuur toimub, vähemalt tänane esimene Kaarli kirikus. "Edasi ei tea, mis otsuseid valitsuses tehakse. Toimetame päev korraga," ütles ta.

Elina jaoks on tegu teise jõulutuuriga, mis on jätk eelmisel aastal toimunule. "Kaunil jõulumuusikal on hinge rahustav ja südant raviv toime, mis on praegusel keerulisel ajal eriti tähtis meie elus. Tahame rahvale kinkida meeldejäävat jõulumeeleolu ka sel aastal. Saime suurt inspiratsiooni eelmise aasta kuumast publiku vastuvõtust ning uskumatult emotsionaalsest ja positiivsest vastukajast. Paljude suust kõlas lause "See oli parim jõulukontsert, mida oleme kuulnud!".

"Sel aastal oleme valmis pakkuma veelgi erilisemat elamust, hoolikalt valitud kavaga ja valguse show'ga. Rõõmsa jõulumeeleolu loomise kohustuslikud pühade meloodiad, kaunikõlalised kirikulaulud ja ka minu enda uudisteosed kõlavad erakordselt andekatest muusikutest koosneva kvarteti saatel. Kontserdi kõla muudab eriliseks särava tenori, Andrei Bogachi hääl. Tuletades meelde eelmise aasta jõulutuuri parimaid hetki ja kohtumist publikuga, tulevad mul külmavärinad ja suur elevus hinge ning kange soov juba jälle näha kõikide rõõmsaid nägusid," sõnas Elina Nechayeva.