Pärast aastaid ja aastaid kiriku toetamist, otsustas 28-aastane Selena Gomez Hillsongi kiriku juurest lahkuda. Viimaseks piisaks karikasse sai pastori Carl Lentzi abieluväline afäär, vahendas news.com.aru.

Allikate sõnul hakkas Gomez kiriku vastu huvi kaotama juba siis, kui ta Justin Bieberist, kes on kirikuga tugevasti seotud, lahku läks. Aga kui tuli avalikuks, et vaatamata erinevate väärtuste propageerimisele otsustas pastor minna teise naisega voodisse, sai Gomezil küllalt.

Siseallika sõnul olid Selena Gomez ja pastori pere ühel hetkel väga lähedased, aga nüüd ei taha lauljanna kirikust midagi kuulda.

"Teda ei seo kirikuga enam mitte miski," ütles allikas.

42-aastane Carl Lentz visati kogudusest välja pärast mitmete moraalsete ebaõnnestumise pärast. Hiljem selgus, et mees oli oma abikaasat petnud. Carl on abikaasa Lauraga abielus olnud 17 aastat ja neil on koos kolm last. Eelmise kuu lõpuks koliti USA idarannikult Los Angelesse, et püüda oma abielu päästa.

Carl juhtis megakirikut New Yorgis aastaid ja oli koguduses väga populaarne. Peale Gomezi ja Bieberi on kirikuga seotud ka Kanada laulja abikaasa Hailey ning NBA korvpallur Kevin Durant.