Viidates Covid-19 pandeemiale, tänas hertsoginna kõiki, kes tegid kindlaks, et meie kogukondade põhivajadused oleksid täidetud. Eriti soojalt avaldas ta tänu toiduabile. "2020. aasta on olnud kõigile katsumusterohke," ütles hertsoginna.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle avalikustas New York Timesile, et ta elas sel suvel juulis üle lapse kaotuse, tundes sealjuures talumatut leina. "Teadsin, et kui klammerdun oma esimese lapse külge, kaotan teise," kirjutab Meghan, vahendab BBC.
Ta kirjutab, et selle aasta juulis ühel hommikul tundis ta kõhus väga teravat krampi. "Mõistsin, et midagi ei ole õige. Ma langesin mähkmete vahetamise ajal põrandale, hoides Archiet oma kätel ja lauldes unelaulu, et meid mõlemaid rahustada. Tunde hiljem haiglavoodis vaatasin, kuidas mu abikaasa süda oli murtud ja ta proovis mind siiralt lohutada ajal, kui saime teada, et kaotasime lapse.2

39-aastane Meghan jagab oma kogemust selleks, et kutsuda inimesi tänupüha ajal uurima kaaskodanikelt, kuidas nad end tunnevad. Nii Harry kui Meghan on hetkel suundunud Californiasse, et olla eemal meedia tähelepanust pärast jaanuaris toimunud tagasiastumist.