"Siin ma siis olen, aasta vanem, kogenum ja ehk ka targem. Teen sügava kummarduse kõigi ees kes võtsid selle aja ja edastasid mulle imeilusaid soove sünnipäeva puhul. Ma olen alati seda meelt, et kõik mis teed, teed endale. Öeldes ilusaid sõnu tellid head ka enda ellu. Seega, teil tuleb ka ilus ja õnnelik aasta! Võtke vastu!" kirjutas Kirsti Timmer Instagrami.

"Mu kodu on täis imeilusaid lilli ja mulle mõeldes tehtud kingitusi. Mu südant liigutas Rene Puura poolt öeldud mõte, et mul on oskus oma sõpradele teha selgeks, et nad on kõige erilisemad inimesed, et ma tõstan nad justkui üles. Seda on ikka väga liigutav kuulda. Eriti kui sellise lause sõnastab selline rokimees," lisas Timmer.

Selle nädala Kroonika kirjutab tülist Timmeri ja teise nõia Marilyn Kerro vahel. Kirsti ütleb, et tüli põhjuseks on Marilyni õe Ewelyni valed. Marilyni sõnul aga on Kirsti teistele liiga suure suuga tema isiklikest asjadest rääkinud.

"Me tõesti ei suhtle enam mõnda aega. Mina ei ole enda arvates Mari­lyniga tülis, tema blokeeris mind oma sõprade seast ära. Rohkem ei olegi mul midagi öelda, kui et oma must pesu pestakse kodus, mitte teiste ees," sõnab Kirsti.

Ka Marilyn kinnitab, et nende teed on lahku läinud, ent põhjuste osas jääb samuti kidakeelseks: "Neid aspekte ja punkte, mille tõttu nii läks, on kogunenud natukene liiga palju. Vahel läheb ikka elus nii, et teatud perioodil ollakse nagu sukk ja saabas, aga siis tuleb periood, mil kaugenetakse teineteisest. See on elu."