Ta selgitas: "Minu jaoks on raske taluda tüdrukutebändis olevat pinget ning vastata meile pandud ootustele."

29-aastane tunnistas, et kuigi bändis olemine oli tema elu üks parimaid perioode, siis nüüd on aeg edasi liikuda. Tema endise bändiliikmed tunnistasid, et Jesy lahkumine on äärmiselt kurvastav, kuid nad toetavad teda täielikult.

Bändist lahkumise uudis tuleb kuu pärast seda, kui Jesy teatas, et teeb bändiga tervislikel põhjustel pausi. Bänd on ka juba edasi liikunud, kui allesjäänud trio Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards ja Jade Thirlwall esinesid ühiselt möödunud nädalavahetusel "Tantsud tähtedega" saates.

Sotsiaalmeedias tehtud avalduses tunnistas Jesy, et kaalus otsust pikalt ning see sai viimaks raske südamega tehtud. "Ma pean veetma aega inimestega, keda armastan, ja tegema neid asju, mis teevad mind õnnelikuks," selgitas lauljanna.

Teised bändiliikmed usuvad, et Jesy lahkumine on paljudele fännidele raske, kuid sõbranna vaimne tervis kõige olulisem. Little Mix jätkab edaspidi triona, et oma muusikaga fännidele ikka meelehead pakkuda.

Little Mix moodustati 2011. aastal talendisaates "X-faktor". Nende albumid on kuuel korral jõudnud UKs esikümnesse ning neljal korral on nende singel krooninud muusikaedetabeleid.