"Etapid elus on olnud ränkrasked. Kumba sa siis olulisemaks pead või kumbapidi see sõltuvus oli – kas pidu tuli seepärast, et käisin ööklubides esinemas või kuna ma juba niikuinii pidu panin, siis oli ka lahe vahel ööklubis esinemas käia. Minu jaoks olid need vahepeal sassis, see on tõsi," meenutas Padar ja lisas, et tuttavad ütlesid talle naljatades, et kui pillimäng joomist segama hakkab, tuleb pilli mängimine lõpetada.

"Mul õnneks sai joomisest enne villand, kui pillimängust," lisas Tanel, kel enda sõnul tuli ühel hetkel tuli piir ette. "Vaatamata suurele alkoholiprobleemile oli mul tervis siiski heas korras," lausub Padar.

"Ma tegin põhjalikud uuringud ja sain nii positiivsed tulemused, et see šokeeris mind nii tohutult. Ma sain aru, et kui ma olen mingi osa oma elust nii hullu leegiga põletanud, siis miks ei võiks proovida kuidagi teistmoodi elada. Ma justkui tundsin, et mulle on antud uus võimalus ja tahaks selle üle proovida tänulik olla, mitte mõelda, et okei, järelikult leek ei olnud piisvalt kuum, keerame juurde," rääkis Padar.