Peeter Oja on viimastel päevadel Facebookis jaganud "pakijandiks" nimetatud saagat, kus temale kuu alguses Walesist saadetud pakk ei ole siiamaani kohale jõudnud.

Oja kirjutas teisipäeval: "Kes oleks võinud arvata, et aasta lõpp nii Omniva-keskseks läheb. A vaat, läks. Meie perele saadeti Walesist väike pakk. Saatja jälgis paki liikumist ja andis täna teada, et pakk jõudis Pirita postkontorisse reedel, 11.detsembril. Meile pole mingit teadet tulnud, et pakk kohal. Mina jälle mõtlen, mida see õnnetu pakike seal kontoris teeb. Ja silm läheb märjaks."

Sellele järgnes Oja poolt sarkastiline kiitus Omniva suunas. "Edu Omniva juhtkonnale ja nõukogule. Olete sel aastal tublisti tööd rüganud ja hoidnud - sõna otseses mõttes - igat pakki, kui oma silmatera! Te väärite külluslikku preemiat!" lisas Oja.

Postitusele järgnesid mitmed kommentaarid inimestelt, kelle sõnul selline asi on Omniva puhul tavaline nähtus.

Mõned tunnid hiljem tegi Peeter Oja uue postituse, teatades, et temaga on Omnivast ühendust ja soovitakse paki kättesaamisel aidata. Abi aga Oja ei soovinud. "Kõik kena, aga... Olen selles pakijandis aru saanud, et mina pole mingi erand, vaid selline küündimatus ongi tänase Omniva käekiri. Kui ma nüüd kasutaks sellist võimalust, oleks see sadade teiste pettunute suhtes üleolevalt ebaõiglane. Kõik ju ootavad oma pakki, mõni ehk kauemgi kui mina. Ma ei tahaks selles protsessis olla väljavalitu," kirjutas Peeter Oja.

Eile kommenteeris näitleja algselt tehtud postitust meesterahvas, kes selgitas põhjuseid, miks Omniva pakid viibivad. "Sorteerimiskeskuses teevad inimesed [kella] 7-22 tööd need, kes pole eneseisolatsioonis. Praegu pigistatakse kivist vett välja. Tööampsudega üritatakse personali juurde värvata, aga pole võimalik nii kiiresti inimesi välja koolitada. Kontoritöötajad käivad sorteerimises abiks, isegi suur juht isiklikult on käinud," anti selgitus.

Lisati ka, et Omnivas ei tööta reptiilid, kellele koroona külge ei hakka ninh sealne personal täidab rangelt kõiki koroona soovitusi ja täidavad reegleid. "Pakke on sellel aastal tunduvalt rohkem kui eelmistel, ja personali tunduvalt vähem, sest inimesed on haiged või karantiinis," ütles isik.

Kroonika pöördus kommentaaride saamiseks ka Omniva poole, kuid artikli avaldamise ajaks ei olnud vastust saanud.