Taaskasutuspõhine kollektsioon koosneb vaid kaheksast omanäolisest jakist, millest igaüks annab edasi Aneti uue albumi “Morning After” ühe loo sõnumit, kandes loo nime. Puuvillast jakid pärinevad teise ringi poest ja neile on antud uus elu Tartus valminud masintikandi ning erilisel moel ka Aneti enda käsitööna valminud pärltikandiga.

“Tegemist on minu täiesti esimese artisti merchiga ja nii eriline, et selleks on just taaskasutuse põhimõttel loodud kollektsioon. Oleme Liisiga aastate jooksul kamminud läbi kõige veidramaid kaltsukaid, alustades Eesti väikestestest paikadest kuni New Yorgini välja, ja vaimustume mõlemad erilistest ja unikaalsetest leidudest. Nüüd sain võimaluse luua ise midagi unikaalset ja erilist, ja seda kōike toetamaks debüütalbumi “Morning After” sõnumeid,” rääkis Anett.

Kuivõrd on mini-kollektsioon ülimalt personaalselt loodud, kandes endas ka artisti enda käsitöölisandit, ja saadaval väikeses koguses, on iga riideese kordumatu. See oli ka Aneti mänedžeri sõnul taotluseks:

“Töötades kohalike artistide PR mänedžerina, olin juba mõned aastad tagasi mõelnud, kuidas ägedalt siduda artisti merch ehk eritooted teise ringi poodide aaretega - mida täiega leidub! Soov anda kaltsukaleidudele uus elu, lisaks isiklikule tarbimisele ka oma töös artistidega. Olen ise bändisärkide fänn, pluss, mind innustas mõte sellest, kas ja kuidas "fännitoode" veel erilisem võiks olla, lisaks artisti juba omanäolisele temaatikale. Esialgsed ideed teiste artistidega ei teostunud - ju siis oligi vaja, et aeg jõuaks Aneti ja minu koostööni," rääkis Aneti mänedžer Liisi Voolaid.

"Aneti taasavastatud väike hobi - tema eriline käsitöötikand - on kogu taaskasutuspõhisele kollektsioonile veel ekstra pärl. Lähtusime ka taotlusest luua midagi erilist ent universaalset - valisime mitte trükkida Aneti nime asjadele, vaid kasutada sõnumeid, mis pärinevad lugude lüürikast ja millega võiksid suhestuda Aneti kuulajad, aga ka need inimesed, kes padufännid ei ole. Ma olen südamest rahul, et oleme tänaseks ideest ja soovist päriselt teostuseni jõudnud. Vihjata saame, et minikollektsioone on oodata veel. Elagu kaltsukad, loov lähenemine ja personaalsus," lisas Liisi Voolaid.