"Pikast suhtest otse pandeemia keskele - fun, fun, fun. Ajastuse kunn. Oo, Tinder, näita kõige huvitavamaid inimesi. Ainult, et one-linereid mul pole, sry," kirjutas Kristjan Lüüs profiili juurde, kust paistab vastu tema äsja roosaks värvitud lokid.

Kroonika võttis ühendust nii Kristjaniga kui tema abikaasa Marisega, et uurida, kas tõesti on nende abielul joon all.

Kristjan ütleb, et abieluga siiski kõik pole. "Väga tore," vastas ta rõõmsameelselt ajakirjaniku küsimuse peale. "Saladuskatte all teeme üht eksperimendivideot," andis näitleja napi vastuse.

Foto: Kuvatõmmis Tinderist.

Septembris Kroonikale antud intervjuus rääkis Kristjan ka kohtumisest tulevase abikaasa Marisega. "See juhtus kursuseõe sünnipäeval, kus oli ka Maris. Teda nähes olid korrapealt jalad maast lahti. Olin toona suhtes ja sisendasin endale, et see ilmutus kaob, ma ei saa kiinduda, aga tunne ei kadunud," meenutab Kristjan.

Tol ajal oli Maris Nõlvak 17aastane Tallinna Prantsuse Lütseumi 11. klassi õpilane, kes mängis peaosa Andres ja Katrin Maimiku mängufilmis "Kirsi­tubakas". Tema ingellikku nägu ja kitsaid huuli oli Kristjan näinud kino­ekraanil suures plaanis. Õrnus, mille Maris Kristjanis esile kutsus, jäi sügavale hõõguma.

"Pool aastat hiljem, kui olin eelmise suhte lõpetanud, kutsusin Marise oma monotükki vaatama. Ta ei saanud tulla, aga juhuslikult kohtusime ühise tuttava korraldatud peol, kus pidutseda ei jõudnudki. Jäime vestlema tundideks. Hommikul läksime kumbki oma koju teadmisega, et oleme teineteisesse armunud," räägib Kristjan.

Kolm kuud hiljem jalutasid Maris ja Kristjan käsikäes Pariisis. Kristjan saatis vanaemale postkaardi, milles mainis, et Maris on tüdruk, kellega soovib siduda oma tuleviku. "Heldene aeg, te olete nii noored!" oli vanaema pahandanud, kui lapselaps mõni aeg hiljem abiellumisjutuga lagedale tuli.

"Selle otsuse teeb inimene ise, sest teab, mis on talle õige. Jah, olime noored – mina 25 ja Maris 20, aga milleks kahelda," lausub Kristjan. "Ma ei ole koostanud pingerivi omadustest, milline peab olema ideaalne kaaslane, aga kui mõtlen, mis meeldib, siis Marises on kõik olemas. Pealegi elame maailmas, kus lahutajaid ei heideta ühiskonnast välja. Milleks karta ja hirmu tunda! Las noored teevad ise oma vigu, ja pealegi – abielu on väga lahe!"