Bändiliige Tina Barrett kinnitas uudist. Tema ning Jon Lee, Rachel Stevens, Jo O'Meara, Hannah Spearitt, Bradley McIntosh ja Paul Cattermole moodustasid seitsmeliikmelise bändi, kellest valmis ka teleseriaal, vahendas The Sun.

Tina sõnas, et bändi inspireeris taas kokku tulema ansambel Steps, kelle album "What The Future Holds" jõudis muusikaedetabelis teisele kohale.

"Me tahame kindlasti midagi uut koos teha," ütles Tina. "Me oleme nüüd kõik vanemad ja me tahame, et uus muusika seda peegeldaks, mitte tiinekate popp, midagi usutavamat," lisas ta.

"Vaadates bändi nagu Steps,kelle muusikastiil on suhteliselt sarnane, nad on teinud uut muusikat ja neil on väga hästi läinud. Meist oleks rumal mitte sama proovida. Ma olen kõikidega sellest rääkinud ja ma usun, et me oleme kõik nõus. Praegu on küsimus aja leidmises. Olen üsna kindel, et see juhtub," on Tina positiivne.

Bänd tuli üle pika aja kokku 2014. aastal, kui osales heategevusprojektis "Children in Need", ning ka 2015. aastal turnee raames, et tähistada bändi 15. aastapäeva, kuigi siis uut muusikat ei mängitud.

S Club 7 on 1998. aastal endise Spice Girls mänedžeri Simon Fulleri poolt koostatud bänd, mis sai kiiresti tuntuks, osaledes enda BBC sarjas "Miami 7". Viie tegutsemisaasta jooksul oli neil neli UK number üks laulu, üks esikoha saanud album ja mitmeid hitte üle Euroopa.