Leslie Laasner - mees, kelle taolist Eestist niisama lihtsalt ei leia. Ütlus “iga inimene on unikaalne” saab Leslie puhul hoopis uue tähenduse. Ei mingit keskpära ega juhuslikust. Ainult peened detailid ja viimistletud kontseptsioon. “Kõik inimesed ja asjad mu ümber on erilised - kõigel on eriline tähendus,” lausub Leslie kindlameelselt.

Võikski ju arvata, et üks inimene on lihtsalt paduandekas ning palju sünnibki justkui iseenesest. "Maailmas on meeletult palju andekaid inimesi, ent nad ei tee midagi ning see on nende valik," tunnistab Leslie, kelle sõnul pole talle mitte midagi tulnud niisama, "olen alustanud täielikust nullist." Pärast kahetunnist keskustelu saab selgeks: andekusest üksi ei piisa - loeb töö, järjepidevus ja tahe. Aga mis kõige tähtsam: kirg ja lõputu põlemine uute väljakutsete suhtes.

Lesliega kohtumisel on kaks põhjust: hiljuti sai tema tiitlite arsenaal ühe olulise täienduse, nüüd on ta ka tõusev filmirežissöör. Lisaks PÖFF-il esilinastunud lühifilmile “Kevin, EI!” on tal töös ka täispikk film ja mitu uut ideed. Peale selle üllitas ta ka uhiuue, järjekorras seitsmenda sooloalbumi nimega “20L”.

Kas mitmel rindel tegutsev Leslie Laasner peab end edevaks ning kuidas ta kõike jõuab? Mida tähendab talle Alfa Romeode kogumine ja raha? Milline on ta isana ning kuidas suhtub pere tema tegemistesse?