Contra tänab komplimendi eest ja ütleb, et kaalust kadus kümme kilo aastaga. "Kui arvestada, et vahe­peal jooksin vähem, aga siiski tegelesin kepikõnniga, siis nüüd võib öelda, et jooksen jälle rohkem," sõnab ta. "Näiteks täna kõndisin mööda Tallinna kümme kilomeetrit. Tegelikult sellepärast, et mitte transporti kasutada."

Contra pärast kaalukaotust.

Contra tervisenipid on lihtsad: "Ilmast ei peaks hoolima, kui on vaja kõndima-jooksma minna. Magama minna proovin mitte liiga hilja. Töötamise proovin mõistlikul ajal lõpetada. Tahaks ju teha viimase jõupingutuseni, aga tegelikult pole sel enam õiget efekti. Ka söömine tuleb õigel ajal lõpetada. Mitte kindlal kellaajal, aga tunde järgi. Ja söön ka pigem vähem korraga, nii vähe, kui suudan. Ja siis proovin umbes kolm tundi vahet pidada, nii et üldse ei söö. Ja kui vahepeal tekib soov süüa, joon vett. Vähem suhkrut, vähem soola, vähem jahu."

Contra ütleb, et jälgib kõike öeldut, aga pole siiski midagi päris välja lõiganud – isegi alkoholi mitte, kuigi tulijook teda enam eriti ei huvita. "Püüan lihtsalt enda ja teistega hästi läbi saada," selgitab Contra. "Võimlen ka kergelt igal hommikul ja vahel keset päeva ka. Hommikuti võtan külma dušši ja aeg-ajalt käin külmemas vees ujumas. Kuigi olen pigem mõelnud, et külm vesi õhutab rasvakihti tekkima, aga see mõnusus tuleb lõppkokkuvõttes ikka kasuks."