Režissöör Jaak Kilmi kogupere seiklusfilm "Jõulud džunglis" dubleeriti eesti keelde. Ehkki häälnäitlejad Elo-Mirt Oja ja Nils Jaagup England ei ole filmi peaosatäitjatega kohtunud, saadeti vastastikku Rebeka ja Bryddeniga kingipakke tähistamaks filmi valmimist ja jõule. Vaata, milliseid kingitusi saatsid Eesti lapsed Lätti ja Indoneesiasse.

Eesti häälnäitlejad said samuti kingitused Lätist ja Indoneesiast. Nils Jaagup England, kes andis oma hääle ühele peaosalistest sai Bryddenilt kingiks mitu eksootilist muusikariista ning Rebeka saatis Elo-Mirdile T-särgi ja maiustusi.

Jaak Kilmi sõnul on tekkis kingituste vahetamise idee soovist lapsi omavahel tuttavaks teha: "Vanasti oli kombeks, et koolidel olid sõpruskoolid näiteks Soomes ja Rootsis ning paljud lapsed said omale kirjasõbra, kellega tiguposti teel suhelda. Jõuludeks saadeti üksteisele ka kingipakke, mis oli väga põnev ja tore. Laste omavahelise sideme loomiseks otsustasimegi korrata vana head vastastikku kingipakkide saatmise kommet ja tundub, et kõik osapooled said meeldejääva ja laheda jõuluelamuse," kinnitas Kilmi.

Oma kingituste tegemise ja saamise rõõmu jagab ka näitleja Saara Pius, kes kehastab filmis keskkonnakaitsjat: "Püüan ikka teha hoolega läbimõeldud jõulukingitusi. Võimalusel eelistan kinkida Eesti ettevõtete tooteid või teenuseid ja elamusi, aga vahel ka oma kätega tehtut. Tore on anda ja ka saada selliseid kingitusi, mille taga on mingi vahva idee või eesmärk, sest siis on ka üllatuse moment garanteeritud," jagas Pius.

Režissöör Jaak Kilmi kogupere seiklusfilmi "Jõulud džunglis" on esimesel kahel linastusnädalal Eesti kinodes vaatamas käinud juba rohkem kui 16 tuhat kinosõpra.

Eksootiline kogupereseiklus "Jõulud džunglis" on kinodes üle Eesti.