Renate uue laulu nimi on "Õnne soovime" ning aitab luua mõnusa meeleolu.

Poliitik Siim Pohlak (35) ja laulja Renate Saluste (26) peres kasvab juba kaks tütart ja üks poeg: nelja-aastane Sandra, kahe-aastane Saara ning oktoobris sündis poeg, kes sai nimeks Roland.

Viimastel aastatel poliitikale pühendunud Pohlak oli veel kümmekond aastat tagasi DJ ja vägagi populaarsete ürituste korraldaja, kuhu ta alatihti ka Renatet esinema kutsus.

2011. aastal antud intervjuus meenutas Renate, kuidas ta Siimuga esimest korda kaks aastat varem oli kohtunud: "Ühes suhtlusportaalis tutvusin ühe Tre DJ-ga, kes nägi mu YouTube kanalil olevaid videosid ning rääkis minust edasi kolmandatele isikutele. Alguses sain aru, et lähen stuudiosse erinevaid klaveri meloodiaid sisse mängima, kui aga minuga kontakteerus Tre eestvedaja Siim Pohlak, sain aru, et tegelikult mind oodatakse eelkõige ikkagi laulma. Läksin kohale, laulsin neile ja varsti rääkisime juba minust kui uuest artistist."

Nii saigi eile kihlunud paari suhtlus alguse juba siis, kui Renate oli alles põhikoolis ja temast üheksa aastat vanem Siim tegutses juba Tre Raadios.