"Tal oli pikk ja õnnelik karjäär, mis kestis enam kui 45 aastat," öeldi avalduses. "Ta oli pühendunud oma naisele, kolmele pojale ning kümnele lapselapsele, kes jäävad teda igatsema."

Bulloch on kõige enam tuntud pearahaküti Boba Fettina filmidest "The Empire Strikes Back" ja "Return of the Jedi". Sama tegelaskuju saab näha ka telesarja "The Mandalorian" teisel hooajal.

Bulloch sündis Market Harboroughi linnas ning tema esimene filmiroll oli 17-aastasena muusikalis "Summer Holiday". Filmis mängis peaosa Sir Cliff Richards.

Lisaks sai Bullochi näitlejameisterlikkust näha 1983. aasta James Bondi filmis "Octopussy" ning seitsmekümnendatel sarjas "Doctor Who".

Mitmed kaasnäitlejad ja kolleegid jätsid Bullochiga hüvasti, nende hulgas ka Luke Skywalker ise Mark Hamill. Ta kirjeldas Bullochit kui "kõige tüüpilisemat inglise härrasmeest". "Hea näitleja, meeldiv seltskonnakaaslane ja lahke kõigi vastu, kes teda kohtasid või kellega koos töötas. Igatsen teda ja olen uhke, et sain temaga koostööd teha," mälestas Hamill.