"Ristiisa kooda: Michael Corleone surm" ("The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone", 2020)

Värske versioon legendaarse "Ristiisa" triloogia kolmandast osast. Tegu on režissöör Francis Ford Coppola poolt uuendatud ja kohandatud versiooniga, mis on osaliselt ümber monteeritud ja sisaldab muudatusi ka muusika osas. Film on taastatud 4K-resolutsioonis. 1991. aastal seitsmele Oscarile nomineeritud meistriteose keskmes on maffiaboss Michael Corleone (Al Pacino, "Ristiisa"). Filmisaaga kolmandaks osaks on ta 60. eluaastates ja mõtiskleb oma pere vabastamise peale krimimaailmast ning endale mantlipärija leidmisest.


"Haldjarahvas pagariks" ("The Elfkins - Baking a Difference", 2019)

Uskuge või mitte, aga sügaval maapõues keeb elu! Seal, maakamara all, kuhu ei lange ükski päikesekiir, jutustatakse huvitavaid lugusid, etendatakse kõige ehtsamaid näidendeid ja peetakse isegi tõsiseid festivale! Tuhanded väikesed andekad haldjad võistlevad kõige leidlikuma leiutaja tiitlile. Ja milliseid leiutisi siin näha ei või! Imelised jalatsid, kaunid siidiniidiga tikitud rõivad, luksuslikud küünlad, nutikad toolid, ja isegi kingade puhastamiseks mõeldud hambahari. Aga kõige enam maailmas kardavad need väikesed olendid inimesi! Liiguvad kuuldused et inimesed on laisad ja aplad elukad, kes võivad hommikusöögiks ära süüa terve haldja koos mütsiga. Sellepärast on juba üle 200 aasta haldjatel rangelt keelatud maapinnale minna. Ometi räägib legend, et kunagi ammu olid haldjad inimeste parimad abilised... Filmi tegelased räägivad eesti keeles.

"Phili filosoofia" ("Phil", 2019)

Draamakomöödia. Phil on masendunud hambaarst, kelle kogu elu näib otsekui koost lagunevat. Kui üks tema rõõmsameelsemaid patsiente, pealtnäha täiusliku eluga inimene, enesetapu sooritab, šokeerib see Phili. Mees otsustab välja uurida, mis ta patsiendi nii kaugele viis. Ta satub surnud patsiendi koju ja tutvub tema lähedastega. Kui kaua suudab Phil aga topeltmängu mängida? Osades Greg Kinnear ("Väike Miss Päikesepaiste"), Emily Mortimer ("Mary Poppins tuleb tagasi"), Luke Wilson ("Tenenbaumid") jt. Vaata filmi tasuta.