"Ma usun, et lapseootus on iga naise ja pere jaoks väga isiklik teema. Ma ei ole varem tundnud, et tahan seda teemat avalikult jagada, aga nüüd see tunne tekkis..." kirjutab Sandra enda Instagramis.

Sandra jätkab: "Esimese raseduse ajal hakkasid paljud õpetama, et mida peaks tegema ja kuidas peaks rasedana käituma. Räägiti tihti sellest, kuidas elu saab olema nii raske ja erinev pärast lapse sündi…. Paraku just neid negatiivseid lugusid oli palju. Kui mu kõht oli lõpus juba väga suur, siis küsiti tihti, et oled sa kindel, et sa kaksikuid ei oota! Loomulikult sellised kommentaarid ja lood mõjutavad. Eriti, kui ootad oma esimest last. Praegu ma ei pane selliseid jutte tähelegi.

"Ma usun, et iga naine on piisavalt tark ja teab, kuidas käituda nii, et see on just tema ja lapse jaoks parim. Oluline on kuulata ennast ja oma keha. Ja kui tekib vajadus või tunne, siis küsida teistelt nõu või abi. Soovitusi ja kogemusi võib alati jagada, kui tullakse küsima. Aga lihtsalt hirmu ja ärevust külvata ei ole vaja, sest iga naise, lapse ja pere lugu on eriline ja erinev! Ja iga kõht on erineva suuruse ja kujuga!"

Loe pikemalt, millised on Sandra mõtted rasedusest!