Megan Barton Hansoni juhitud podcastis rääkis 35-aastane lauljanna avameelselt enda intiimelust. Kahe lapse ema Lily Allen, kes hiljuti tuli välja ka oma isikliku seksleluga, tunnistab, et tal on olnud raskusi orgasmi saamisega nii seksi ajal kui masturbeerides. Ta põhjendab olukorda sellega, et ta ei tundnud ennast mugavalt.

Muuhulgas tunnistab ta, et ta oleks võinud enne esimest vahekorda rohkem katsetada, et tundma õppida enda keha. "Minult küsitakse pidevalt, et kas mul on näpunaiteid, kuidas edukalt masturbeerida..." lausub Allen. Ta tunnistab, et mingi hetk oli tal keeruline elus üldse tunda ennast rõõmsana rahuldatuna, kui mängus ei olnud alkoholi või narkootikume.

"Lõpuks ei tundnud ma end hästi, sest ma ei leidnud piisavalt aega endaga tegelemiseks. Tundsin end oma kehast väga eraldatuna. Saan anda nõu ainult naistele, kes on tundnud sarnaselt nagu mina..." tunnistab Allen.

"Kõik, mis ma oskan öelda, on see, et sellele probleemile tuleb pühenduda. Ma pidevalt arvasin, et ma ei vääri seda ja sellepärast ei jõudnud ma ka seksis kõige kõrgema hetkeni."

Lily lisas: "Me ei rääkinud seksist minu perekonnas. Mitte, et see oleks keelatud olnud või religioosne, vaid me ei olnud neis asjades avatud. Ma lihtsalt jälgisin telekast ja filmidest kajastatut. Sa heidad pikali ja teed naljakaid hääli ja saad nö orgasmi."