Kunagine telenägu Heti Tulve ja skandaalne kirjanik Kaur Kender elavad mõlemad juba mõnda aega Londonis. Ehkki 2008. aastal sahistati kuluaarides, et tegu on uue kuuma paariga, tundub praegusel momendil justkui jutud oleks tõeks saanud.

Tollal kirjutas Kroonika järgmiselt: "Lounge DejaVu sünnipäeval võtsid kelmikaid armupoose elustiiliagentuuri DeLuxe suhtekorraldaja Heti Tulve ja trendikirjanik Kaur Kender." Seejuures kommenteerib Heti nähtut Naistelehele, selgitades, et nad jäid täiesti juhuslikult Kauriga sellistes poosides pildile. Ta lisas, et Kaur elab õnnelikult oma naise ja lastega.

Sellest hoolimata tundub, et kahe kunagise sõbra ja hea tuttava vastastikused suhted on ajapikku lähedasemaks saanud. Nimelt näeb Kaur Kenderi Instagramis kõnekat pilti, millel poseerib ka Heti. Sinna juurde on Kaur kirjutanud kirjelduse, kus ta 10. detsembril mainib: "Aasta tagasi oli meie esimene kohting. See kõik on olnud nagu üks sõit Ameerika mägedel. Aitäh!"

Nad väisasid kahekesi reedel, 20.12 Fotografiskas Bobby Sageri näitust "Invisible Sun". Muuhulgas on näha, et üksteisest nad käsi eemal hoida ei suuda. Tõestuseks on nii Heti enda poolt lisatud Instagrami story kui sündmuselt tehtud pilt, kust on ka näha, et mõnda aega Londonis elanud Kaur Kender on märgatavalt kaalu kaotanud. Kaur Kenderil on kolm last ja Hetil üks poeg.

2011. aastal kirjutas Kroonika, et Kaur Kender on lahku kolinud oma kolme poja emast Anastassia Kenderist. Sealjuures lausub Kender järgmist:

"Ma austan ja armastan Nastjat, igavesti, sest selliseid lapsi saab sünnitada vaid tõeline geenius ja me saame väga hästi läbi," räägib Kaur Kender Kroonikas oma abikaasast.

Kroonika on pöördunud ka asjaosaliste poole rohkemate kommentaaride saamiseks!