"13-aastaselt kevadel läksin ma pimesoole põletikuga haiglasse. Tollal ei hakatudki opereerima, vaid viidi teise haiglasse, tehti uuringuid ning tuli välja, et mul oli leukeemia. Sellega ma siis tegelesin mõned aastad," tunnistab Saar.

Saatejuht Brent Pere viitab seejärel sellele, et Marguse tervenemise imelugu oli vist lausa niivõrd suur, et mindi sellest rääkima isegi Moskvasse.

"Mul oli väga tore raviarst. Algul olin lastehaiglas, hiljem täiskasvanute poole peale. Kuidagi need raviskeemid olid nii vinged. Aga jamh..., ma isegi ei tea, mis nad mu tervenemise osas kirjutasid. Arst ütleski, et läbi ime ma terveks sain," räägib tuntud saatejuht.

Ta tunnistab, et ta ei tea, kas vanemad ja sugulased käitusid kõige õigemini: "Mu vanemad ja sugulased kõik säästsid mind. Ma ei ole isegi kõige kindlam, kas nad õigesti tegid, et nad kõigest ei rääkinud. Ma sain keemiaravi, et tappa mingisuguste valgete vereliblede vuhamist. Võeti analüüse ja see kõik oli üpris traumeeriv. Kui ma tänapäeva vähilapsi vaatan, siis ma mõtlen, mida kõike peab läbi elama," lausub Saar.

Muuhulgas meenutab ta üht küllaltki ebameeldivat protseduuri: "Ma mäletan, kui selgroolülide vahele pandi üks nõel pandi, et lüüudi välja tõmmata. See oli päris jõhker ja traumaatiline. Ma kannatasin ära," tõdeb Saar.