"Pidu oli suurepärane, aga trall läks lahti ümber selle invakaardi. Kõik süüdistasid Brigittet, aga tegelikult oli invakaardi autoklaasile pannud ikkagi ekselukaaslane Indrek. Ta oli võtnud selle oma vanaemalt, kes läks pärast uudise avaldamist püsti hulluks," lausub Saagim.

"Brigitte ise väitis, et ta üldse ei teadnud sellest märgist midagi. Ta oli purjus ning ta ei mäleta isegi seda, kuidas ta koju sai," lisab Saagim, kelle sõnul Brigitte lihtsalt oksendas peokohas Aia tänaval.

Tollal uuris Kroonika ka omavalitsuselt ja Brigittelt endalt invakaardi kasutamist. Valla avalike suhete spetsialist Victoria Parmas sõnas: "Saku vallavalitsus kinnitab, et oleme väljastanud küsitud numbriga kaardi liikumispuudega eakale, kes on õigustatud kaarti kasutama. Võtsime kaardi omanikuga ühendust, kes kinnitas, et kaart on tema käes ja ta pole seda kellelegi edasi andnud. Brigitte Susanne Hundi nimelisele kodanikule me seda kaarti väljastanud ei ole."

Küll aga on kaardi väärkasutamise eest võimalik määrata rahatrahv. "Kui isik kasutas kaarti parkimissoodustuse saamiseks ning tegelikult tal selleks õigust ei olnud, on rahatrahviks kuni 40 eurot," tõi Tallinna munitsipaalpolitsei avalike suhete peaspetsialist Meeli Hunt välja. Seda, kas Brigitte Susanne Hunt sai trahvi, ei ole teada.