Nimelt oli jututeemaks septembrikuus toimunud Brigitte sünnipäevapidu. Suurejoonelise pralle kõige kuumemaks skandaaliks sai see, et Brigitte autoklaasilt paistis invakaart, mida oli seal selleks, et kesklinnas tasuta parkimist saada. "Pidu oli suurepärane, aga trall läks lahti ümber selle invakaardi. Kõik süüdistasid Brigittet, aga tegelikult oli invakaardi autoklaasile pannud ikkagi ekselukaaslane Indrek. Ta oli võtnud selle oma vanaemalt, kes läks pärast uudise avaldamist püsti hulluks," avalikustas Saagim.

"Brigitte ise väitis, et ta üldse ei teadnud sellest märgist midagi. Ta oli purjus ning ta ei mäleta isegi seda, kuidas ta koju sai," lisas Saagim, kelle sõnul Brigitte lihtsalt oksendas peokohas Aia tänaval. Brigitte sõnul ei vasta see väide tõele.

Privaatse peo telgitaguseid paljastanud Saagim ajas Hundil ka harja punaseks. "Ma ei soovinud aastal 2020 jagada draamasid, aga kui ma näen, kuidas hea tuttav levitab minust valesid ja kasutab privaatselt jagatud jutte "meelelahutuse" tegemiseks, siis ma astun vahele," kirjutas Brigitte Instagrami ja lisas juurde kuvatõmmised nendevahelisest vestlusest, kus ta Saagimi kurjade küsimustega nurka surub.

"Ma olen nii pettunud, et see "Klatšiminutite" projekt on teil üks õelutsemine ja halb meelelahutus," ütleb Hunt lõpetuseks, millele Saagim vastab vaid: "Okei".