Tähelepanelikult Tartus poodlejale jäi silma huvitav jõuluteemaline poekott. Asjaosalistel on võimalik endale suure tahtmise korral hankida kott, millel on Jürgen Ligi päkapikumütsiga ehitud pilt ning juures tekst: "Hoidkem jõuludel ligi."

Kahe tähendusega teksti võib mõista, kui poliitiku Jürgen Ligi hoidmist või lähedastega koos aja veetmist. Mõlema puhul peaks jälgima koroonaviiruse piiranguid.

Foto teinud lugeja sõnul on pilt Tartu vanalinnas poe Kiiks ja Knihv vaateaknal. Seal on ka Juhan Liivi samasugune kott kirjaga: Liiv Me Alone.

Poekott kutsub üles Ligi hoidma. Foto: Lugeja foto

Kroonika pöördus kommentaari saamiseks Jürgen Ligi poole, kes vastas: "Hakkan harjuma, selliseid kotte ja särke müüakse hulk aastaid. Ju siis ostetakse kui toodetakse. Mul endal on selline särk ja see on mulle tähtis, sest poja pere kinkis. Aeg-ajalt on neist pilte saadetud, seepärast teadsin, et nad olid juba mitu aastat teinud, kui ühel hetkel kirjutasid, et otsustasid luba küsida. Ma vastasin, et kui siiani pole sekkunud, oleks narr nüüd. Maha ma oma nime ja pildiga kraami igatahes tegema ei hakka."