73-aastane Elton John ja 58-aastane Kanada filmiprodutsent David Furnish kohtusid 1993. aastal ühel õhtusöögilt ning jäid kohe teineteisele silma.

2005. aastal olid nad üks esimesi paare Suurbritannias, kes sõlmisid tsiviilpartnerluse pärast 12 aastat esimesest kohtumisest. Üheksa aastat hiljem, 2014. aastal, kui geiabielud Ühendkuningriikides muutusid seaduslikuks, abiellusid nad seaduslikult.

Ei ole saladus, et laulja Elton John võitles pikalt täiskasvanuks saades oma seksuaalsusega. Just sellepärast, et tal olid rasked suhted oma ema Sheilaga, kes ütles talle, et ta ei ole kunagi tõeliselt armastatud, sest ta on gei. Lõpuks leidis ta Davidi.

Elton John hoidis pikalt avalikkuse eest varjul oma seksuaalset orientatsiooni kuni 1976. aastani, mil ta väljaandele Rolling Stone paljastas, et ta on biseksuaalne.

Elton ja David on paljudele geipaaridele eeskujuks ning nad hea meelega jagavad enda kogemusi. Muuhulgas võitlevad ja toetavad nad LGBT+ kogukonda üle kogu maailma sellepärast, et homoabiellud on endiselt ebaseaduslikud 70 riigis.

Erilise päeva puhul jagas David enda Instagramis järgmist pilti: