Katy Perry andis välja loo "Not the End of the World", mille peaosas on Zooey Deschanel ja kes röövitakse Perry fännidest tulnukate poolt, kuna nad arvavad, et Deschanel ongi Perry.

Video idee alged pärinevad päriselust, sest Perry teeskles karjääri alguses Deschaneliks olemist, et Los Angelese ööklubidesse sisse saada. Kuigi Perry on pikem kui Deschanel, siis nad olid omavahel sarnased küll.

"Kui ma kolisin Los Angelesse 18 aastat tagasi, siis ma olin mitte keegi, ning sina olid just tuntust kogumas, tundus nagu Zooey Deschanel valiteks maailma," ütles Perry vestluse ajal näitlejannaga. "Tol ajal oli suureks komplimendiks sinu moodi välja näha."

"Aga ma pean sulle midagi tunnistama. Kui ma LAsse jõudsin, siis ma käisin palju klubides. Ja ma tahtsin sinna sisse saada, aga mul ei olnud raha, ei olnud tutvuseid, ei olnud midagi ja ma teesklesin, et olen, et sinna sisse saada," rääkis lauljanna.

Deschanel aga tunnistas siis Perry suureks üllatuseks, et ta oli sellest teadlik. Kuna tema ise väga ööklubidesse ei kipu, siis oli veider kuulata inimesi ütlemas, et teda on nähtud ühes või teises meelelahutusasutuses.

Perry lisas, et iga kord kui ta klubisse läks, pidutses ta meeletult, ning siis vabandas Deschaneli ees, kui ta tema nime all midagi piinlikku tegi. Deschanel võttis seda kõike huumoriga ja kuigi ta kõik need aastad tagasi ei teadnud, kes Katy on, siis oli ta esmakohtumisel üliõnnelik, et lauljanna näol on tegu imeilusa naisega.