Zac Efron on elu ja kultuuri Austraalias korralikult vastu võtnud, kolides sinna selle aasta keskel. Nüüdseks on ta endale leidnud seal uue kallima, võtnud vastu rolle Austraalia filmides ning kasvatas endale mulleti (tagant pikk ja eest lühike soeng - toim), vahendas news.com.au.

Aga sellest on vähe. Efron otsustas viimaks müüki panna ka oma LA häärberi ja seda krõbeda 7,8 miljoni dollari eest. "Keskkoolimuusikali" ning Ted Bundy filmide staar ostis maja seitse aastat tagasi 5,8 miljoni eest.

Imeline nelja magamistoaga maja asub Hollywoodis, sellel on kaks korrust ja külalistemaja. Sellel omakorda on ka oma jõusaal ning saun.

33-aastane ameeriklane on viimasel ajal töötanud Lõuna-Austraalias filmi "Gold" juures. Filmis teevad veel kaasa ka Anthony Hayes ja auhinnatud näitlejanna Susie Porter.

Efron on suhtes 25-aastase Vanessa Valladaresiga, kellega ta kohtus kohvikus The General Store, kus naine teenindas laulu ja tegi kohvi. Vanessa ülemus julgustas Zaci naisega tutvust tegema ja nad on siiamaani koos.