Šotlanna kogus tuntust üheksakümnendate aastate alguses, kui kandis vaatelaval Karl Lagerfeldi ja Versace loomingut. Teda sai tihti näha ka Vogue'i ning Harper's Bazaari esikaanel, vahendas BBC.

Tema pere ütles: "Me teatame suure kurbusega Stella Tennanti ootamatust surmast 22. detsembril 2020. Tema pere loodab sel ajal saada privaatsust. Stella oli imeline naine ning ispiratsiooniks meile kõigile. Teda jäädakse igatsema. Tema ärasaatmise korraldused tehakse hiljem."

Nad lisasid, et tema surm oli ootamatu, kuid politsei sõnul ei surnud ta kahtlastel asjaoludel. Stella suri viis päeva pärast oma 50. sünnipäeva.

Tennant sai kuulsaks, kui tema fotod ilmusid British Vogue esikaanel 1993. aastal, kui ta oli 22-aastane. Ta töötas karjääri jooksul koos mitmete tuntud disainerite ja moemajadega nagu Alexander McQueen, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier ja Burberry.

Versace mälestas Tennantit oma Twitteris, öeldes, et ta oli Gianni Versace muusa aastaid ning tema pere hea tuttav.

Stella Tennant oli tuntud oma androgüünse välimuse ning kuningliku päritolu poolest. Tennant oli 11 Devonshire'i hertsogi Andrew Cavendishi ja tema abikaasa Deborah Mitfordi lapselaps. Ta osales ka 2012. aasta Londoni olümpiamängude lõputseremoonial koos teiste briti modellide nagu Kate Mossi ja Naomi Campbelliga.

Tennant abiellus 1999. aastal David Lasnetiga, kellest läks lahku selle aasta septembris. Tal oli neli last.