16 aastase vanusevahega paar enam koos ei ole, kinnitas Desiree Õhtulehele, kuid pikemalt kommenteerida ei soovinud.

Nädalapäevad tagasi postitas ka lauljaametit pidav Desiree Tiktoki mitmeid videoid, mis rääkisid lahkuminekust ja ekskallimast. Juba siis hakkasid jälgijad spekuleerima, mis põhjustel Desiree sellist sisu jagab ning kas tema suhe on tõepoolest läbi. Kui siis asjades mingit selgust ei saanud, siis nüüdseks on kõik selge.

Kroonika kirjutas Erik Orgu (37) ning Desiree (21) suhte algusest septembris, mil suhet tuntud toidunõustajaga kinnitas Kroonikale Desiree ise, kuid midagi enamat ta kommenteerida ei soovinud. Lähedaste allikate väitel on paar koos olnud vaid paar nädalat.

Desiree on mõne aasta eest figureerinud meedias, kui Eesti Laul 2018 poolfinalistina, kus ta osales looga "On My Mind". Toona rääkis neiu, et soovib tulevikus laiendada oma lauljakarjääri ka välismaale ning koostöö Austaalia bändiga LEOband pidi juba soolas olema.

Hetkel on muusika tahaplaanile jäänud ning Desiree põhiaur läheb meikimisele ja õpingutele Tallinna Ülikoolis.

Foto: Instagram Storyst

Erik Orgu oli kaks aastat abielus Kati Lehepuuga (Nüüd Kati Lehepuu-Söödo). Paar otsustas abielluda maagilisel kuupäeval, 6. juunil 2014. aastal. 2016. aasta sügisel selgus aga, et Erik ja Kati Orgu veidi üle kahe aasta kestnud abielu on karile jooksnud ning paar on lõplikult lahus. Kumbki ei soovinud toona abielulahutust kommenteerida.

Möödunud aastal sattus Orgu skandaali, kui tema kolm endist südamedaami pöördusid Kroonika poole, kes soovisid hoiatada teisi naisi selle eest, milline on nende sõnul tuntud toidunõustaja tegelikult. Avameelse intervjuu andis Orgu endine sõbranna Mari-Liis, kes kirjeldas seda, kuidas mees ütles talle, et ta on paks ja ei tahtnud, et ta sööks palju.