Shaft ütles, et tema oli see, kes auhinnatud räppari avastas, ning kui Cardi B tõeliselt muusikas läbimurde tegi, siis heitis naine ta kõrvale. Shaft tundis, et väärib osa räppari teenistusest ning kaebas ta kohtusse, nõudes seal kümme miljonit dollarit, kirjutas TMZ.

Cardi B tegi läbimurdega "Kodak Yellow" ning Shafti sõnul olid need tema palgatud produtsendid ja laulukirjutajad, kes loo valmis tegid. Lisaks sellele sai Cardi B tänu agendile oma laulu muusikakanali VH1 kanalil, pärast, mida tema tuntus veelgi kasvas.

Cardi aga ei jätnud asja sinnapaika ning kaebas agendi omakorda kohtusse, nõudes temalt 15 miljonit dollarit. Räppari sõnul oli varasemalt kahe osapoole vahel sõlmitud leping ebaaus ning liiga ühepoolne.

Shaft olla küsinud ka liialt suurt osa Cardi sissetulekutest. Alguses oli see 20 protsenti, kuid pärast Sonyga lepingu tegemist juba 50 protsenti. Cardi süüdistas mänedžeri ka selles, et Shaft püüdis kontrollida liiga suurt osa tema elust, kaasaarvatud seda, kellega ta tohib kohtamas käia.

Mõlemad kaasuses tiirlesid USA kohtusüsteemis, Cardi isegi hakkas tunnistuse andmiseks valmistuma, kuid mõlemad on nüüdseks lõpetatud. Veebiportaal AllHipHop sai enda kätte kohtudokumendid, mille kohaselt ei tohi enam kumbki teineteist sama süüdistuse alusel kohtusse kaevatada. See tähendab tavaliselt seda, et üks pool maksis teisele kokkulepitud rahasumma.

Kuigi pole teada, kes nii-öelda võitis, siis Cardi arvab, et see on tema. Ta tegi Twitteri postituse, kirjutades: "Hea on olla vaba".