Tuckeri perekond postitas uudise mehe lahkumisest Facebooki. "Raske ja murtud südamega teatab Tuckeri perekond Tuck Tuckeri, isa, abikaasa, poja, venna ja onu surmast," kirjutas Bailey Tucker Facebookis. "Me teame, et teda armastasid kõik need, kellega ta kohtus. Kui teil on külastuste asemel mälestusi Tuckist, mida soovite tema ajajoonel jagada, hindaks pere nende lugemist väga. "

Tucker sündis William Osborne Tucker III-na 20. augustil 1961. Ta töötas 1987. aastal valminud filmi "Pinocchio ja öö keiser" kallal, enne kui asus animatsiooni kõige ikoonilisemate teoste juurde, sealhulgas 1989. aasta Disney mängufilm "Väike merineitsi".

Teleriruumis töötas ta nii Nickelodeoni "Rugratside" kui ka "Simpsonite" kallal. Tucker oli "Hey Arnoldi" süžeeskeemirežissöör! aastatel 1996–1999. Ta oli kõige paremini tuntud oma töö "Käsna-Kalle Kantpüks" eest.

Lisaks sellele, et ta oli 2004. aastal "Käsna-Kalle Kantpüksi" filmi süžeeskeemikunstnik, töötas ta aastatel 2007–2014 hittsarja 47 osa juhendava süžeeskeemirežissöörina. Lisaks kirjutas ta kuus osa.