3. mail 2019 aastal oma uksed uuesti avanud BonBon on tõenäoliselt pidanud alla vanduma koroonakriisile, mispärast müüvad nad ööklubi koos varaga. Teistkordse tulemusine kirjutas pea aasta tagasi klubi enda lehel: "BonBon hakkab toimima aadressil Vana-Posti 8 ööteatrina, kus nädala sees saab näha stand-up etteasteid ja monoteatrit ning nädalavahetustel täidavad lava meelamad esitlused, et tuua vürtsi jahtunud pealinna ööellu taas."

"Kõik vajalik äri käima panemiseks on olemas, sa pead tegelema ainult klubi turundamise ja külaliste kohale kutsumisega!" on toodud kinnisvarakuulutuses, lisades et äris võidavad need, kes kehval ajal tõusuks valmistuvad.

Eelisena tuuakse välja, et tegu on suurepärase asukohaga: "Klubi ruumid asuvad otse keset Tallinna vanalinna ööelu. Läheduses on hotellid, baarid ja kontserdipaigad." Sealhulgas erinevad ärivõimalused nagu klubi ruumides on võimalik külalisi vastu võtta hommikust hilisööni, kutsu inimesed trendikale ja maitsvale hommikusöögile, paku päeval rikkalikku lõunabufeed. Õhtuti paku võimalust broneerida ruume firma- või erapidudeks, moeetendusteks, telesaadete salvestusteks või milleks iganes. Kes ei tahaks sinu ägedas ööklubis oma üritust korraldada!

"Ja öösel… Öösel on seal muidugi linna vingeim ööklubi, kus pidutsetakse nii nagu homset poleks!" tuuakse kuulutuses esile.

Klubi ruumid asuvad kolmel korrusel. Ööklubi pindala on umbes 700 ruutmeetrit.

0 korrus: laoruumid, ruumid töötajatele: riietusruum, grimmiruum, kostüümiladu, köök, vannitoad ja duširuumid.

1. korrus: kaks saali, mida saab kasutada koos või eraldi.

Esimesse pääseb maja eesuksest, ja seal asuvad: garderoob, kinnine suitsetamistuba, kaks baariletti, lava, diivanid ja lauad, privaattsoonid.

Teise saali sissepääs on Müürivahe tänava poolt. Seal asuvad: baarilett, lava, tugitoolide, diivanite ja laudadega nišid külastajatele. Saali juurde kuulub väliterrass.

2. korrus: Teisel korrusel on: köögitehnikaga varustatud köök, kontor, mille arvelt on võimalik kööki suurendada. Klubi hoonel on 4 sissepääsu, pakkumise juurde kuulub kaks parkimiskohta.

Ruumid on heas korras ja renoveeritud, sisustamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Kõik saalid on varustatud heli- ja valgustehnikaga.

Ööklubi vara – mööbel, kaubad, seadmed, baari- ja köögitehnika, heli- ja valgustehnika – müüakse koos 8-aastase rendilepinguga.

Vaata lähemalt SIIT!