Teisipäevases saates oli parasjagu käimas arvamismäng Soome linnade kohta, kui taamal olnud jõulukuusk värisema hakkas ja saatejuhi Iida Palosaari näole ilmusid murekortsud.

"Mis siin toimub? Terve stuudio kõigub. Kas keegi puurib siin?" uuris Iida saatemeeskonnalt. Järgmine hetk kuulis ta kõrvamonitorist, et hoopis maavärin on käimas ning saatejuht jooksis stuudiost välja. "Appi! Kas ma peaksin siia minema?" hüüdis ta enne kaamera vaateväljast lahkumist.

Pärast naasmist paljastas Iida põhjuse, miks Horvaatias toimuv maavärin mõjutab Soome otse-eetrit. Nimelt filmitakse igapäevast telemängu Ungarist, kus andis naaberriigi maavärin korralikult tunda. "Minu viimased saated, ma ei taha siin hoones surra," kirjeldas viimaseid päevi Ungaris töötav Iida oma mõtteid ning viskas nalja, et ta oleks surma korral stuudiosse kummitama jäänud.

Paljastus, et armastatud telesaadet tehakse hoopis Ungaris, lõi paljud televaatajad pahviks. "Kas Soome saate tegemine on Soomes liiga kallis?" uuris üks Ilta-Sanomati kommenteerija. "Miks tehakse Soome telesaadet kuskil Horvaatias?" küsis teine segaduses televaataja.