ETV

Aasta viimane telepäev sai ETVs hoogsa alguse kohe hommikul kell 10, kui alustas läbi päeva kestev eriprogramm “Särav aastavahetus ETVs”. Aasta viimaste tundideni külastasid tele-ekraani vahendusel vaatajaid tuntud eestlased ja muusikaga hoiavad meeleolu üleval Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Eleryn Tiit, Inga Tislar ja Rahel Ollisaar. Aastavahetuse saadet juhtisid Grete Lõbu, Marko Reikop, Urmas Vaino ja Tõnis Niinemets.

Muuhulgas oli saates erinevaid mänge ja eksperimente nagu näiteks Grete Lõbu pooleks saagimine, Ott Leplandi ja Koit Toome mäng, kus nad sarvedega rõngaid püüavad jpm.

Kanal 2

Kanal 2 kandvaks aastavahetuse saateks sai igaõhtune telesaade "Õhtu" eesotsas Piret Laose, Jüri Butšakovi ja Robert Rooliga.

Eestis esmakordselt oli laval täiesti erakordne ja ainulaadne stuudiobänd, mis koosnes säravatest ja andekatest Eesti armastatud artistidest - Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Silver Laas, Daniel Levi Viinalass, Liis Lemsalu ja Cool D. Kumb on osavam pokkerfeiss, kas Kait Kalli ja Sepo Seeman? Kumma suu suitseb valetades rohkem? Kumb suudab ka kõige koomilisemast olukorrast tõsiselt välja tulla? Paneme nad vana-aasta viimasel õhtul proovile mängus Kast Täis Inimvalesid. Suurejoonelises erisaates keeratakse vint täiega üle. Üllatavates rollides ilmuvad teie ette Anu Saagim, Ott Kiivikas, Jesper Parve ning nõtke ja salapärane Chrissy Kiss.

Muuhulgas oli eetris ka Reporteri aastavahetuse eri, kus aastalõpu meeleolu lõi täiesti ootamatu 2020. aastat kokkuvõttev teadmiste mäng ning kus vastamisi asuvad kaks elavat telelegendi Katrin Lust ja Peeter Võsa.

TV3

TV3 tänast aastavahetuseshow'd juhtisid Kaks kanget ehk Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Lavale astusid legendaarne TV3 kangelane Ice Dog M ning ja üheks õhtuks käivitus legendaarne hittsaade „Pildimäng“ ning Teet ja Kristjan panid oma lauluoskuse proovile saates „Eesti otsib superstaari“.

Muusikat tegid ja sõna said ka Ivo Linna, Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Sepo Seeman, Kalle Sepp, Jan Uuspõld, „Head tüdrukud nii ei tee“ kangelannad Brigitte Susanne Hunt, Anu Saagim ja Liina Pulges ning paljud teised säravad tähed. Lisaks astus vaid TV3 vaatajate ette veel üks maski taha peitunud laulja – salapärane Kuldne Elevant, kelle maski all oli Hans H. Luik.

Muuhulgas oli TV3 eetris legendaarne "Edekabel" ja "Mida toob aasta 2021".