Instagramis jagatud pildil poseerib Sedokova eriti kuumas aluspesus, mis paljudele fännidele tundus sobimatu jagada uue aasta teisel päeval.

Fännide hinnangul on Sedokova ja tema Läti korvpallurist abikaasa Janis Timma kaader siiski liialt julge ja väljakutsuv ning sotsiaalmeedias ei tohiks sellised postitused lubatud olla.

"See pilt on sobimatu...liiga intiimne...ütles üks fänn. "Anna, uus aasta ju..mille jaoks sa seda postitasid?" küsib teine fänn. "Oled sa segane? Kõik peavad nüüd su peput vahtima?" kirjutas vihaselt ka kolmas fänn.

Timma ja Sedokova suhe on algusest peale saanud kriitikanooli, sest korvpallur oli uue kallimaga kohtudes ja ja esimestel kohtingutel käies veel abielus oma pisipoja emaga. Paljudele on pinnuks silmas ka see, et lauljatar on 11 aastat vanem oma väljavalitust.

"Pärast pulmi sain endale uut tüüpi vihkajad. Üks tüdruk kirjutas minu pulmafoto alla: "Ma jumaldasin sind varem, aga nüüd ma vihkan sind." Ta on siiani minu jälgija," ütles Sedokova. Ta kirjeldab, et üle 40-aastased naised, peamiselt blondiinid, kirjutavad talle koledaid kommentaare.

Sedokova on varem olnud kahel korral abielus. Lauljatari esimene liit jalgpallur Valentin Belkevichiga kestis vaid kaks aastat, teisel korral abiellus naine ärimehe Maksim Tšernjavskiga. Ka see abielu kestis vaid kaks aastat. Sedokoval on eelnevatest suhetest kokku kolm last.

Ka Timma on korra juba abielus olnud ning sellest suhtest sündis talle poeg.